درمان دندان قروچه با طب سنتی
- شناسه مطلب: 4745
- تاریخ انتشار: 11 اسفند 1401
طب سنتی علت اصلی دندان قروچه را استرس می داند که اولین آسیب آن هم به دندان هاست.
استفاده از برخی روش های خانگی ساده و درمان های طب ایرانی می توان دندان قروچه را درمان کرد و در شرایط حاد ، این مشکل با کمک های روانشناسی و پزشکی قابل درمان است.
دندان قروچه میتواند در هر زمانی از طول روز اتفاق افتد اما اکثر مردم آن را در شب تجربه میکنند. بسیاری از افراد نیز متوجه دندان قروچه کردن خود نمیشوند.
استرس و اضطراب علت دندان قروچه در بسیاری از افراد است و در چنین افرادی که از استرس و اضطراب رنج میبرند، مدیریت استرس مؤثرترین راه برای درمان دندان قروچه با طب سنتی ایرانی و به روش طبیعی است.
در این مقاله از طب بوعلی به بررسی تکنیکهای رایج مانند ورزش منظم، مدیتیشن و یوگا به مدیریت علائم دندان قروچه کمک میکنند پرداخته ایم.
شما میتوانید با بهره گیری از این تکنیکها و رعایت یک رژیم غذایی سالم و متعادل به درمان دندان قروچه با طب سنتی کمک کنید.
⇐ درمان دندان قروچه با طب سنتی و داروهای گیاهی
فهرست
دندان قروچه ( بروکسیم ) به شرایطی گفته میشود که فرد دندان های خود را میساید و بهم گیر میدهد. دندان قروچه یک اختلال دندان شایع است که تقریبا 30 درصد جمعیت را تحت تاثیر قرار میدهد.
نشانه های دندان قروچه (براکسیسم)
1- گوش درد
2- فرورفتگی لب
3- آسیب مینای دندان
4- درد در ناحیه صورت و فک
5- لب پر شدن و شکستگی دندان ها
6- خستگی و فشار ماهیچه های فک
7- حساسیت دندانها به شیرینی خنکی و داغی
8- بیدار شدن از خواب به دلیل صدای دندان قروچه و فشار دندان ها
درمان دندان قروچه با طب سنتی
1-مصرف ریشه سنبل الطیب
ریشه سنبل الطیب به دلیل خواص تسکین دهنده ای که دارد اغلب برای درمان اضطراب استفاده میشود. این گیاه دارویی در درمان سندرم پا های بی قرار نیز موثر است.
این بیماری یکی از فاکتور های تاثیر گذار در بیماری دندان قروچه است. مقداری ریشه سنبل الطیب را در یک قوری به مدت 5 دقیقه دم کنید و هر شب 2 فنجان از این چایی را میل کنید.
2- استفاده از روغن اسطوخودوس
روغن اسطوخودوس میتواند باعث آرامش سیستم عصبی و کاهش درجات استرس و تنشهای فیزیولوژیک در بدن شود.
از روغن اسطوخودوس میتوانید برای آغشته کردن بالش خود استفاده کنید تا هنگام شب و در هنگام خواب با تنفس اسانس آن از میزان تنشهای عصبی و در نتیجه دندان قروچه بکاهید.
این کار موجب ریلکس شدن عضلات فک و دهان شده و باعث فاصله گرفتن فکهای بالا و پایین و عدم اتصال دندانها به هم میشود.
3- مصرف زنجبیل و دارچین :
برای درمان دندان قروچه خوراکی هایی با طبع گرم مصرف کنید. مصرف دمنوش زنجبیل، دارچین، هل، گل گاوزبان، بادرنجبویه در درمان دندان قروچه موثر است.
4- کمپرس گرم برای درمان دندان قروچه
حوله را 2 بار در روز کاملا به آب داغ آغشته کنید. پس از بیرون کشیدن آب اضافی، حوله را دور چانه بپیچید. گرما باعث شل شدن عضلات فک و دهان می شود. این روش یکی از 6 اصل مهم در درمان دندان قروچه در طب سنتی می باشد.
علاوه بر این، حمام کردن قبل از رفتن به رختخواب نیز با شل کردن ماهیچهها، درد را تسکین میدهد.
توجه داشته باشید درمان دندان قروچه در طب سنتی بر اساس این 6 اصل زمانی انجام می شود که مشکل جزئی و به دلیل شرایط محیطی می باشد.
5- شیر زردچوبه :
زردچوبه به عنوان یک داروی تسکین دهنده میتواند از درد ناحیه گوشها بکاهد. همچنین این گیاه خاصیتی گرم داشته و بنابراین میتواند از التهاب و هم چنین اسپاسم و گرفتگی عضلات فک و دهان بکاهد.
برای مصرف شما میتوانید زردچوبه را با شیر مخلوط کرده و هر شب قبل از خواب بنوشید و از سایر مزایای سلامتی آن نیز بهره ببرید.
بازتاب: درمان آلرژی فصلی در طب سنتی - طب سنتی و درمان بیماری با مرجع طب بوعلی✔️
بازتاب: درمان گزگز دست و پا در طب سنتی - طب سنتی و درمان بیماری با مرجع طب بوعلی✔️